City Report » Aleea Trandafirilor


Aleea Trandafirilor

Noile banci montate in viitoarea zona de promenada (acolo unde a fost Aleea Trandafirilor) sunt pe partea, unde, toată ziua, este soare! Nu se puteau pune banci si pe partea cealaltă, unde, macar in prima parte a zilei este umbră de la blocuri...? Cine poate zăbovi pe o bancă, in soare, la peste 30 de grade? Mulțumesc!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Spatii verzi
  • 7 Jul, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Țânțarii!!!!

Solicitam urgentarea operațiunii de exterminare a țânțarilor din Parcul Crâng!!!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Spatiu verde

Bună ziua! În urma acțiunii Urbis de scoatere a gardurilor vii din zona Profi Broșteni, bl J1,sc A, a rămas această bucată neneterminata. Zona a devenit tomberonul, respectiv toaleta publică a zonei și clienților spațiilor comerciale din zona. Deși lucrătorii Urbis au promis că se vor întoarce pentru a termina lucrarea, au trecut deja aproape 3 luni. În numele locatarilor vă rog să dispuneți masuri pentru terminarea lucrării și aducerea zonei la uniformitate.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Toaletare copaci

Toaletare copaci bloc B 13 cart.Episcopiei.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Licitație parcari

În urma depunerii dosarului pt atribuire loc parcare, am fost înștiințata ca este al doilea dosar depus pe același loc, și nu pot licita decât dacă nu rămâne alt loc liber in zona. Va rog sa. Mi spuneți cum pot participa la licitație și de unde pot descarca regulamentul alocării acestor locuri, regulament care nu este afișat în sediul Urbis, spunând. Mi. Se ca este foarte stufos.. Deși se poate afișa exact sub forma de dosar, nu coli individuale. Documentandu-ma pe net am găsit următoarea legislație, care la art 8 contrazice spusele angajaților Urbis. Multumesc
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Loc de joaca temporar inchis?

Bună ziua! Astăzi am fost la locul de joaca din parcarea de la blocurile I din cartierul Broșteni. Locul de joaca, proaspăt inaugurat, era inchis. În cartierul Broșteni este doar un singur loc de joaca, pe Iazul Morilor și era binevenit acest loc. Ce se va întâmpla cu acest spațiu?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.