City Report » Țânțarii!!!!


Țânțarii!!!!

Solicitam urgentarea operațiunii de exterminare a țânțarilor din Parcul Crâng!!!
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.
  • Altele
  • 3 Jul, 2023
Loading comments ...

Alte sugestii și reclamații pe BUZAU.NET

Spatiu verde

Bună ziua! În urma acțiunii Urbis de scoatere a gardurilor vii din zona Profi Broșteni, bl J1,sc A, a rămas această bucată neneterminata. Zona a devenit tomberonul, respectiv toaleta publică a zonei și clienților spațiilor comerciale din zona. Deși lucrătorii Urbis au promis că se vor întoarce pentru a termina lucrarea, au trecut deja aproape 3 luni. În numele locatarilor vă rog să dispuneți masuri pentru terminarea lucrării și aducerea zonei la uniformitate.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Toaletare copaci

Toaletare copaci bloc B 13 cart.Episcopiei.
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Licitație parcari

În urma depunerii dosarului pt atribuire loc parcare, am fost înștiințata ca este al doilea dosar depus pe același loc, și nu pot licita decât dacă nu rămâne alt loc liber in zona. Va rog sa. Mi spuneți cum pot participa la licitație și de unde pot descarca regulamentul alocării acestor locuri, regulament care nu este afișat în sediul Urbis, spunând. Mi. Se ca este foarte stufos.. Deși se poate afișa exact sub forma de dosar, nu coli individuale. Documentandu-ma pe net am găsit următoarea legislație, care la art 8 contrazice spusele angajaților Urbis. Multumesc
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Loc de joaca temporar inchis?

Bună ziua! Astăzi am fost la locul de joaca din parcarea de la blocurile I din cartierul Broșteni. Locul de joaca, proaspăt inaugurat, era inchis. În cartierul Broșteni este doar un singur loc de joaca, pe Iazul Morilor și era binevenit acest loc. Ce se va întâmpla cu acest spațiu?
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.

Gălăgie mare

Bună ziua! Va rugam sa mai trimiteți din când în când Politia Locala și prin Broșteni la barul de lângă Profi. Nu avem zi, nu avem sambata sau duminica liniștită în care sa nu ne" delectam "cu toate organele genitale de la personaje în stare avansata de ebrietate...Chiar și acum, sâmbătă, la ora 18.30 fac gălăgie, busesc, injura..Nu stiu cum s a putut ca acest bar sa își obtina aviz si sa isipoată desfășura activitatea în condițiile in care peste drum este o gradinita..
  Primarul NU a răspuns la această întrebare.