ULTIMĂ ORĂ: Accident grav pe E85 la Cioranca | Pieton decedat

Decembrie 27 20:52 2017 by buzau.net

Accidentul a avut loc în aceasta seara în jurul orei 19.30. Din primele informatii se pare ca un autoturism a accidentat o femeie care se angajase in traversarea drumului E85. Femeia a fost resuscitata si transportata  la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau unde a decedat.

"Din primele verificari, o femeie de 58 de ani, din Cioranca, s-a angajat in traversarea DN 2 E85 prin loc nepermis si a fost surprinsa si accidentata de un autoturism care circula pe directia Buzau catre Urziceni, condus de un focsanean de 23 de ani. Din eveniment a rezultat decesul pietonului. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile" a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzau, Mihail Drăghiciu

O femeie în vârstă de 58 de ani din localitatea Cioranca a fost grav ranita în urma unui accident rutier. Din primele date femeia nu ar fi fost observată la timp de șoferul unui autoturism care a acroșat-o și a trântit-o la pământ.

O ambulanța şi echipaje ale poliției sunt la fața locului. Traficul în zonă este îngreunat, se circulă dirijat. Coloanele de masini depasesc 3 km.

Cercetările continuă la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%