Conectează-te cu noi

24 Ore

VIDEO! Indiferent de temperaturi, drumarii lui Umbrărescu lucrează în forță pe Autostrada Moldovei A7, Buzău-Focșani

Avatar photo

Publicat

pe

Direcția de Drumuri și Poduri Iași a publicat noi imagini, astăzi, cu echipa lui Umbrărescu lucrând pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7, Buzău-Focșani, scrie ziaruldebacau.ro.

În primul video, imaginile au fost surprinse pe Lotul 3 Râmnicu Sărat – Mândrești-Munteni, unde muncitorii lui Umbrărescu se ocupă de așternerea mixturilor asfaltice în zona Slobozia Bradului (județul Vrancea). Acest lot are o lungime de 36,10 km, iar valoarea contractului (sursa de finanțare: fonduri europene PNRR) este de 1,47 miliarde lei fără TVA. Asocierea SC SA & PE CONSTRUCT SRL – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L are 26 de luni la dispoziție pentru a finaliza lucrările (data semnării: 12.12.2022).

În cel de-al doilea videoclip, sunt surprinse imagini de pe Lotul 4 Mândrești-Munteni – Focșani-Nord, din zona km 73+000, unde se lucrează la supratraversarea nodului rutier Mândrești-Munteni.

Lotul 4 are o lungime de 10,94 km, iar valoarea contractului (sursa de finanțare: fonduri europene PNRR) este de aproximativ 763 milioane lei fără TVA. Asocierea SC SA & PE CONSTRUCT SRL – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L are 20 de luni la dispoziție pentru a finaliza lucrările (data semnării: 06.09.2022).

De curând, oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au fost în inspecție pe Autostrada Moldovei A7, pe șantierele lui Dorinel Umbrărescu, unde au constatat că: „În legătură cu stadiul lucrărilor antreprenorului Dorinel Umbrărescu, realitatea de pe șantiere este cu mult înaintea cifrelor consemnate în acte și pe site-ul oficial CNAIR. Explicația se referă la formula de calcul, care e consemnată într-un mod diferit, în ceea ce privește datele de pe site. Companiile antreprenorului român lucrează în avans, și-a făcut un obicei din asta. Termină, abia apoi facturează, deci lucrările nefacturate nu sunt încă înregistrate pe site (…) Remarcăm un stadiu foarte avansat al lucrărilor, care vor fi gata înainte de termen, chiar în acest an. Asta e specific firmelor puternice, exact ceea ce fac și companiile lui Dorinel Umbrărescu” – Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR (vezi detalii AICI).

 

 

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
18:30
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending