Conectează-te cu noi

24 Ore

Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85. A aşteptat clipa fatală

Avatar photo

Publicat

pe

Scene ireale în Cluj. Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide: s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

„Vai, mamă!”

Un impact nimicitor! Cristian nu a avut nicio şansă. Tânărul de 37 de ani, director de şcoală gimnazială în Tecuci, ar fi intrat intenţionat cu maşina pe contrasens. , scrie observatornews.ro.

A aşteptat clipa fatală

Ar fi pândit momentul pe drumul european E85, cunoscut ca şoseaua morţii. Manevra fatală a făcut-o în comuna Pufești, când din faţă veneau două tiruri înmatriculate în Turcia. Primul şofer l-a lovit în plin.  Al doilea, ca să evite impactul, a tras brusc de volan şi s-a răsturnat în şanţ. Cristian a murit pe loc.

Luci Costin, primar Tecuci: A fost un profesor bun, iubit de către copii şi un foarte bun director.

Cristian: Dragul meu băiat, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv (…) tati o să te vegheze de sus, de la îngeri.

În urmă cu un an, tânărul a postat pe Facebook un mesaj de adio.

Prieteni: „Vă implor, ajutaţi-ne să îl găsim pe Cristi”.

Atunci, prietenii au făcut apeluri disperate ca să-l găsească. Bărbatul ar fi fost prins de poliţişti chiar în timp ce încerca să-şi pună capăt zilelor pe barajul de la Movileni. Ulterior, a negat că ar fi scris mesajul de adio şi a spus că telefonul îi fusese furat şi altcineva a scris în locul lui. Acum, scenariul s-a repetat. Printr-un mesaj pe Whatsapp, şi-a anunţat fosta soţie ce are de gând.

Cristian: Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi, vei afla că am făcut accident cu un TIR (…) Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva… Nu m-am împăcat niciodată cu asta.

Cristian era măcinat de vină. Şi-a abandonat soţia şi copilul pentru o altă femeie cu care s-a căsătorit, dar relaţia nu a mers.

Vecină: A suferit mult. Îl vedeam mai mereu cu copilul. Foarte bun om a fost, nu ştiu ce s-a întâmplat.

Vecin: Un profesor deosebit. A fost dirigintele copilului meu. A lăsat un bilet de adio.

Keren Rosner, psiholog: Orice ameninţare de sinucidere trebuie luată în serios. De foarte multe ori, ameninţările ascund foarte multă suferinţă, frustrare, dar de multe ori chiar sunt situaţii mai grave, când ascund o depresie profundă care trebuie neapărat tratată. Ajutorul principal trebuie să vină din partea specialistului.

Printr-o postare pe Facebook, Inspectoratul Şcolar Galaţi şi-a prezentat condoleanţele, Contactaţi de Observator, reprezentanţii ISJ au refuzat să comenteze situaţia, dar şi dacă directorul era apt pentru funcţia de conducere pe care a deţinut-o.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » „Vai, mamă!” Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85. A aşteptat clipa fatală

Citește articolul integral pe observatornews.ro

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Voinţa Limpeziş - CSM Râmnicu Sărat

30-09-2023 , Scor: 1-1
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

30-09-2023 , Scor: 1-2
12:30
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - Clubul Sportiv al Armatei Steaua

01-10-2023 , Scor: 4-4
17:00
Fotbal, LIGA4

CS Vointa Lanurile - AS Progresul Beceni 

30-09-2023 , Scor: 3-1
17:00
Fotbal, LIGA4

ACS Team Săgeata - ACS Montana Patarlagele

30-09-2023 , Scor: 2-3
17:00
Fotbal, LIGA4

CS Rapid Parscov 1938 - ACS Gloria Vadu Pasii 

30-09-2023 , Scor: 1-2
17:00
Fotbal, LIGA4

CS Stiinta Cernatesti - AS Soimii Siriu

30-09-2023 , Scor: 8-2


Trending