Conectează-te cu noi

24 Ore

UPDATE: Ovidiu a plecat la ceruri

Avatar photo

Publicat

pe

 

UPDATE: Ovidiu a plecat la ceruri.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Știrea inițială:

Ovidiu Nicolae, profesor de sport din Buzău, se zbate acum între viață și moarte, după ce a fost găsit inconștient în fața blocului în care locuia.

Cazul este unul șocant pentru comunitatea din Buzău, iar nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu bărbatul înainte de a fi găsit în această stare, scrie wowbiz.ro.

Soția sa și o altă femeie care l-ar fi văzut în fața blocului au variante diferite asupra poveștii, iar autoritățile încă investighează incidentul.

Soția lui Ovidiu Nicolae a povestit că bărbatul a coborât din bloc în fugă, după ce ar fi văzut câțiva tineri care ar fi încercat să le fure hainele așezate la uscat, pe o sârmă. După ce a observat că soțul ei nu mai revine în locuință, femeia și-a făcut griji și a mers să îl caute, însă l-a găsit zăcând pe jos, inconștient, cu o lovitură în zona bărbiei.
Soția profesorului de sport susține acum că bărbatul ar fi fost lovit chiar de tinerii pe care a mers să-i apostrofeze seara trecută, ipoteză pe care ar lua-o în considerare chiar și autoritățile.

Totuși, o femeie care l-ar fi văzut pe Ovidiu în fața blocului are o variantă cu totul diferită. Aceasta spune că l-ar fi văzut pe profesor alergând, iar la un moment dat s-ar fi împiedicat și ar fi căzut, fără ca cineva să-l atingă.

Ovidiu Nicolae a fost internat la Terapie Intensivă și a fost nevoie să fie resuscitat de două ori înainte de a fi transportat la spital.

Ovidiu Nicolae are 40 de ani și este profesor de sport la o școală din comuna Vernești. El este căsătorit și are doi copii.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending