Conectează-te cu noi

Cultural/Educație

Terenuri sportive închise. Unele școli nu permit accesul elevilor în weekend

Avatar photo

Publicat

pe

Au copiii voie să folosească terenurile de sport și în timpul liber? Unii da, alții nu, în funcție de deciziile luate de responsabilii unităților de învățământ. Municipalitatea desfășoară o campanie de dezvoltare a bazelor sportive școlare pentru ca elevii să beneficieze de condiții mai bune, scrie campusbuzau.ro.

Municipalitatea a reabilitat mai multe terenuri de sport din unitățile de învățământ din Buzău, pe care le-a modernizat pentru ca elevii să fie atrași din ce în ce mai mult de activitățile sportive școlare.

Unele unități de învățământ au decis să nu permită accesul copiilor pe terenurile de sport decât în timpul programului de studiu al școlii, în orele de educație fizică. După program și în weekend, aceștia nu mai au voie să folosească terenurile și sălile de sport.

Primăria Buzău a fost prima din țară care a aprobat o hotărâre de Consiliu Local prin care toate școlile din oraș aveau posibilitatea să-și pună terenurile de sport la dispoziția elevilor.

Edilii investesc în continuare pentru dezvoltarea bazelor sportive – terenuri și săli de sport – pentru ca elevii să poată beneficia de cele mai bune condiții pentru practicarea activităților sportive.

Autoritățile au convingerea că nimeni nu este îndreptățit să îngrădească aceesul unui elev la un spațiu care este dedicat pentru mișcare.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending