Conectează-te cu noi

Național

Profesorul de sport accidentat, în condiții suspecte, a murit

Avatar photo

Publicat

pe

Ovidiu Nicolae, profesorul de sport în vârstă de 40 de ani, găsit, joi seara, seara într-o stare gravă, pe un trotuar, după ce a coborât din locuință, a încetat din viață. Starea sa s-a menținut extrem de gravă de la momentul în care a fost descoperit. De altfel, după ce a suferit traumatismul grav în zona feței, Ovidiu Nicolae a intrat, de doua ori, în stop cardio-respirator, scrie sansanews.ro.

Bărbatul a lăsat în urmă, îndurerați, o soție și doi copii, dar și o sarcină dificilă polițiștilor care trebuie sa investigheze cazul. O dată cu decesul profesorului, dosarul devine unul referitor la moarte suspectă. Ovidiu Nicolae și-a petrecut ultimele minute înainte de a se lovi grav în zona feței, discutând cu soția care îl avertizase că un grup de tineri ar fi încercat să sustragă rufele întinse afară, pe o sârmă. Bărbatul a ieșit din apartament să verifice cum stau lucrurile și nu s-a mai întors. Două ipoteze au fost luate în calcul: fie că Ovidiu Nicolae a fost lovit de cineva, fie că a alergat după cineva, s-a împidicat și a căzut.

Cert este că el a fost găsit inconștient, în apropierea blocului, cu un traumatiam grav în zona feței. La Spitalul Județean, bărbatul a fost internat la Terapie Intensivă, având în vedere starea sa gravă.

Colegii din învățământ, prietenii, dar și restul oamenilor care l-au cunoscut se declară șocați de moartea violentă a buzoianului. Curg mesajele de condoleanțe, pe rețelele sociale, iar durerea provocată… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending