Conectează-te cu noi

24 Ore

Primele oferte anunțate pentru noaptea dintre ani la Buzău! Și-au confirmat prezența artiști cunoscuți

Avatar photo

Publicat

pe

Revelionul înseamnă, pentru majoritatea românilor, o masă bogată, o muzică bună și o companie plăcută. În ultimii ani, petrecerile pentru noaptea dintre ani organizate de restaurante au luat avânt, mai ales că nu puține sunt cazurile în care artiști cunoscuți confirmă prezența la acest gen de evenimente, scrie sansanews.ro.

De exemplu, platformele Tik-Tok și Instagram au fost acaparate de succesul venit peste noapte al artistului Mika Violin. Acesta reinterpretează piese cu ajutorul vioarei sale și este înzestrat cu darul de a-și pune amprenta asupra fiecărui eveniment prin entuziasmul său și modul de a-i face pe oameni să danseze alături de el. Artistul și-a confirmat deja prezența, pentru noaptea dintre ani, la unul dintre restaurantele din Buzău, unde vor cânta și alte vedete.

Prețurile pentru Revelion se conturează între 350 și 500 de lei de persoană. Acestea țin cont de varietatea meniului, dar și de numărul vedetelor prezente. Dacă de Crăciun, buzoienii aleg tradiționalul, dorind să ia masa în sânul familiei, de Revelion ofertele sunt mai bogate, iar deținătorii de restaurante țin cont de acest aspect și profită la maximum, pentru a se plia pe preferințele oamenilor.

În ceea ce privește meniurile, acestea sunt concepute fie pe ideea de mâncare tradițională, incluzând sarmale și friptură de pui sau porc, fie pe ideea de modern…. citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending