Conectează-te cu noi

24 Ore

Președintele USR Cătălin Drulă, despre greva profesorilor: Ciucă și Ciolacu trebuie să taie pensiile speciale și să crească salariile profesorilor

Avatar photo

Publicat

pe

În contextul grevei profesorilor, președintele USR Cătălin Drulă i-a cerut lui Marcel Ciolacu să voteze proiectele USR pentru eliminarea pensiilor speciale. În acest fel, Guvernul ar avea bani pentru creșterea salariilor profesorilor și pentru alte proiecte de care românii au nevoie, a precizat liderul USR.

„Pentru salarizarea profesorilor, i-am propus lui Marcel Ciolacu să voteze amendamentele USR care cresc cu un calendar rezonabil și predictibil salariilor tuturor profesorilor, o soluție demnă și corectă, cu impact calculat, care poate fi aplicată începând de mâine. Profesorii au nevoie să fie respectați, să li se compenseze banii pe care acest guvern i-a luat prin inflație, au nevoie de salarii decente, să nu se gândească cum să-și asigure hrana și subzistența, ci cum să-și poată face meseria”, a declarat Cătălin Drulă.

Liderul opoziției a atras atenția că în timp ce premierul Ciucă și liderul PSD Marcel Ciolacu discută doar despre rotativă și despre ministerele pe care vor să le ocupe oamenii lor de partid, economia României și nivelul de trai al românilor s-au prăbușit.

„De cinci luni de zile ne țin numai în știri despre cine ce bucată de putere apucă, numai despre ciolan, despre ministere, despre rotativă și au uitat complet de România. În acest timp, au dus economia României în prăpastie. Nu mai avem creștere economică, am avut cel mai mare curs al euro pentru trei zile la rând, săptămâna trecută. Vedem un deficit bugetar record, o gaură de zeci de miliarde de lei și o inflație cu două cifre. Acestea sunt rezultatele unei guvernări căreia îi pasă doar de speciali. Îi pasă doar de pensia specială de 18.000 de lei a lui Nicolae Ciucă, îi pasă doar de cei 55.000 de lei pe lună ai lui Valeriu Zgonea”, a conchis președintele USR.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending