Conectează-te cu noi

24 Ore

Povestea buzoiencei care s-a aruncat în gol de la etajul opt se complică. Ce se va întâmpla cu bebelușul

Avatar photo

Publicat

pe

Noi ipoteze încep să se contureze în cazul buzoiencei care a ales să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul opt al unui bloc din zona Unirii Sud. Principala discuție este faptul că soțul buzoiencei, rămas văduv, nu își poate crește bebelușul din mai multe motive, scrie sansanews.ro.

Povestea buzoiencei devine și mai dramatică, având un impact emoțional major, dat fiind că situația privind soarta bebelușului este foarte complicată. La acest moment, se pare că membrii familiei extinse ai buzoiencei A. Zahiu au refuzat să aibă grijă de bebeluș, iar copilul a fost preluat de asistenții Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului.

„Pentru minora a fost stabilita măsura plasamentului in regim de urgenta, ca urmare a refuzului membrilor familiei extinse de a se ocupa de creșterea si îngrijirea minorei”, informează DGASPC

Surse de presă susțin că tatăl bebelușului, A. Ciulin, are o altă variantă a poveștii, din care reiese că mai multe probleme, printre care aspectele financiare, l-au împiedicat să preia copilul de la DGASPC, însă că ar face eforturi disperate pentru a-și recăpăta fetița. Între timp, DGASPC informează că pe tot parcursul procedurilor tatăl minorei a fost informat și consiliat.

„Tatăl minorei a fost permanent informat si consiliat cu privire la prevederile Legii nr. 272/2004 privind protecția si promovarea drepturilor copilului, republicata si… citește articolul integral pe sansanews.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

2 Comments

 1. Avatar photo

  Adrian

  18.05.2024 at 04:35

  Am fost informat în diferite moduri oameni buni și într-o săptămână de când sa luat copilul nu mi sa dat un document în care sa scrie clar motivul și ce trebuie sa fac.mi sa promis ieri că voi primi pe email și încă nimic.incep sa mi pierd speranta din nou.

 2. Avatar photo

  Adrian

  18.05.2024 at 04:43

  Informațiile date au fost schimbate de fiecare data oameni buni cum ai persoana de la protecția copilului care se ocupa de caz cum și medicul care am cerut să nu facă așa ceva și ei o făcuse deja.ia hotărâri asupra vieții copilului meu exact cum au luat asupra vieții soției mele.pentru cine știe ce vorbesc amintițiva că aproximativ acum 2 ani Anca a avut o criza mult mai gravă că asta,care cu puțin suport moral din partea fratelui și acțiunile care le am luat cum am considerat eu nu a ajuns la așa ceva.exact așa sa acționat și asupra vieții Ancăi.cu hotărâri luate de instituții.va rog o persoana care oricât de putina experiență în avocatură și mă poate susține din oficiu sau să plătesc după soluționarea cazului în orice manieră posibilă.va rog să mă contactați

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17:30
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

AFC Metalul Buzău - CSM Focşani 2007

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA2

CSM Focşani 2007 - AFC Metalul Buzău

01-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, FINALA: CUPA ROMANIEI

ACS Team Săgeata - FC Petrolul Berca

05-06-2024 , Scor: 2-0
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024
,

,Trending