Conectează-te cu noi

24 Ore

Ovidiu Nicolae, un profesor de sport din Buzău, se zbate acum între viață și moarte, dar nimeni nu știe cauza accidentului său.

Avatar photo

Publicat

pe

Ovidiu Nicolae, profesor de sport din Buzău, se zbate acum între viață și moarte, după ce a fost găsit inconștient în fața blocului în care locuia.

Cazul este unul șocant pentru comunitatea din Buzău, iar nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu bărbatul înainte de a fi găsit în această stare, scrie wowbiz.ro.

Soția sa și o altă femeie care l-ar fi văzut în fața blocului au variante diferite asupra poveștii, iar autoritățile încă investighează incidentul.

Soția lui Ovidiu Nicolae a povestit că bărbatul a coborât din bloc în fugă, după ce ar fi văzut câțiva tineri care ar fi încercat să le fure hainele așezate la uscat, pe o sârmă. După ce a observat că soțul ei nu mai revine în locuință, femeia și-a făcut griji și a mers să îl caute, însă l-a găsit zăcând pe jos, inconștient, cu o lovitură în zona bărbiei. 
Soția profesorului de sport susține acum că bărbatul ar fi fost lovit chiar de tinerii pe care a mers să-i apostrofeze seara trecută, ipoteză pe care ar lua-o în considerare chiar și autoritățile. 

Totuși, o femeie care l-ar fi văzut pe Ovidiu în fața blocului are o variantă cu totul diferită. Aceasta spune că l-ar fi văzut pe profesor alergând, iar la un moment dat s-ar fi împiedicat și ar fi căzut, fără ca cineva să-l atingă.

Ovidiu Nicolae a fost internat la Terapie Intensivă și a fost nevoie să fie resuscitat de două ori înainte de a fi transportat la spital.

Ovidiu Nicolae are 40 de ani și este profesor de sport la o școală din comuna Vernești. El este căsătorit și are doi copii.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending