Conectează-te cu noi

Sănătate

Emoții mari la a 50-a aniversare a Spitalului Județean Buzău (FOTO)

Avatar photo

Publicat

pe

La evenimentul „Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și dăruire” au fost prezenţi sute de medici și asistenți medicali care profesează sau au profesat în unitatea medicală, invitați speciali și reprezentanţi ai administraţiei publice locale. , scrie sanatateabuzoiana.ro.

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău, care și-a început activitatea în 1974, la finalul lunii mai, celebrează, pe 30 și 31 mai, o jumătate de secol de istorie și de evoluție, printr-o serie de evenimente organizate în Sala Mare a Consiliului Județean și la sediul unității medicale.

„Aniversăm astăzi 50 de ani de medicină și dăruire la spitalul Județean de Urgență Buzău și vă mulțumesc că suntem astăzi, atât de mulți, împreună. Sunt 50 de ani în care contribuia fiecăruia dintre noi a reprezentat un pas către o unitate medicală modernă, la standardele pe care ni le dorim. Știm că mai sunt multe de realizat, atât în plan material cât și uman, dar vă asigurăm că nu ne oprim, încercăm să mergem către perfecțiune în acest domeniu, în care nu avem voie să greșim (…) Dintre toate locurile unde am lucrat, Spitalul Județean mi-a adus cele mai mari satisfacții. Aici este un personal extraordinar și, uniți, am putut face lucruri bune pentru pacienți. Sperăm ca în continuare să depășim cu bine provocările și să înlăturăm neajunsurile”, a spus Claudiu Damian, manager de 10 ani la SJU Buzău, care a mulțumit medicilor, tuturor cadrelor medicale, dar… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending