Conectează-te cu noi

Sănătate

Doliu în lumea medicală buzoiană: Medicul endocrinolog RODICA SÂRBU a plecat în veșnicie

Avatar photo

Publicat

pe

Vestea tragică a venit în această dimineață, când îndrăgita și respectata doctoriță a pierdut lupta cu o boală nemiloasă care a avut o evoluție fulminantă și n-a mai putut fi ținută sub control, scrie sanatateabuzoiana.ro.

Unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați medici buzoieni, Dr. RODICA SÂRBU, a plecat la cele sfinte în această dimineață, lăsând în urmă lacrimi, regrete și suferință în familie, dar și în rândul ecilor de mii de pacienți pe care i-a tratat și al colegilor din Spitalul Județean de Urgență Buzău, alături de care a profesat timp o viață…

„Spitalul Județean de Urgență Buzău anunță cu deosebită tristețe încetarea din viață a d-nei doctor RODUCA SÂRBU, medic primar endocrinolog, care a coordonat o lungă perioadă de timp activitatea la cabinetul de Endocrinologie din cadrul Ambulatoriului de Specialitatela vârsta de 67 de ani. 

A fost un medic devotat, iubit de pacienți și respectat de colegi.

În aceste clipe grele, conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!” – a transmis Spitalul Județean de Urgență Buzău, în numele întregului colectiv.

Dr. Rodica SÂRBU era medicul și omul la care se putea apela în orice moment, colega căruia i se putea cere oricând un sfat, o îndrumare, o mână de ajutor…

„Cu deosebit regret și mare tristețe mare ne despărțim de un Om și Medic minunat, care a vegheeat toată viața la sănătatea… citește articolul integral pe sanatateabuzoiana.ro.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending