Conectează-te cu noi

24 Ore

De ce e important să cumperi ștergătoare auto de calitate și cum să identifici produsele potrivite pentru mașina ta

Avatar photo

Publicat

pe

Îți prețuiești mașina pentru că îți asigură confort în timpul călătoriilor și îți ușurează viața de zi cu zi. Realizezi cu sârguință inspecțiile tehnice, achiziţionezi asigurările de rigoare, ai grijă ca luminile să funcționeze corespunzător, o speli regulat…și totuși, acorzi mai puțină atenție ştergătoarelor auto.

De ce e important să cumperi ștergătoare auto de calitate

De ce trebuie să îţi pese ce ştergătoare auto alegi? Simplu, pentru că în caz de vreme nefavorabilă te vor ajuta să eviţi accidentele nedorite şi chiar îți pot salva viaţa. Mulţi şoferi le folosesc pentru curăţarea parbrizului înainte de a pleca la drum, operaţiune ce asigură o vizibilitate mult îmbunătăţite. Ei gândeşte-te că ştergătoarele pe care le ai s-au uzat şi lasă urme pe geam, îţi închipui că nu mai ai vizibilitate bună  şi că atenţia îţi distrasă. Deci şofatul într-un astfel de context nu este cea mai plăcută experienţă. 

Dacă afară plouă sau dacă carosabilul este acoperit cu mâzgă şi noroi, situaţia este cu atât mai neplăcută, vizibilitatea poate fi redusă către zero, iar un set de ştergătoare inadecvat poate face şofatul impracticabil. Prezentând astfel situația observi că este important să ai maşina echipată cu ştergătoare auto funcționale. 

De ce să alegi produse de calitate? Ei bine pentru că sunt realizate din materiale bune, care asigură funcționarea corectă şi eficientă. Au sisteme de prindere bune şi nu vei avea neplăceri nici când persoanele rău intenţionate ridică ştergătoarele maşinii în grabă. 

Modele originale sau compatibile realizate de producători cunoscuți sunt rezisente, ceea ce înseamnă că își vor îndeplini funcția pentru perioada garantată. Ține minte aceste accesorii trebuie înlocuite la primele semne de uzură: parbriz pătat, dungi pe parbriz/lunetă, pornesc greu și se blochează, scârţie în timpul funcţionării. 

Cum să identifici produsele potrivite pentru mașina ta

Acum, poate te întrebi cum să identifici modelele potrivite pentru vehiculul tău. Ei bine, prima și cea mai importantă regulă este să alegi ştergătoare auto potrivite pentru tipul de mașină pe care îl deții sau conduci. La multe mărci sistemele de prindere și dimensiunile diferă.  Dacă achiziţionezi ştergătoare auto online este bine să aplici filtrele magazinului selectând marca şi modelul, rezultatele oferite te vor ajuta mai bine să îţi dat repede seama care este modelul potrivit pentru maşina ta. Înainte de a adăuga produsele în coş citește indicaţiile şi recomandările producătorului. Dacă alegi să cumperi din magazine fizice, cere autorul operatorului sau citeşte cu atenţie eticheta existentă pe ambalaj. 

Acestea fiind spuse, spor la cumpărături!

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

CSM Râmnicu Sărat - ACS Voinţa Limpeziş

19-04-2024 , Scor: 3-1
17:00
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

ACS Unirea Braniştea - AFC Metalul Buzău

20-04-2024 , Scor: 1-1
13:30
Fotbal, LIGA3, seria a II-a

Gloria Buzău - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

21-04-2024 , Scor: 1-0
19:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CS Corvinul 1921 Hunedoara

25-04-2024
11:00
Fotbal, LIGA2

Gloria Buzău - CS Mioveni

28-04-2024
17:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Petrolul Berca - Stiinta Cernatesti

20-04-2024 , Scor: 1-3
15:00
Fotbal, LIGA4, Play-off

Gloria Vadu Pasii - Montana Patarlagele

20-04-2024 , Scor: 2-5


Trending