Conectează-te cu noi

24 Ore

Compania de Apă: Oprire apă în Râmnicu Sărat pe 19 și 20 iunie, pentru lucrări de modernizare

Avatar photo

Publicat

pe

Lucrările de investiții avansează în acord cu programele de execuție agreate. Dat fiind stadiul înaintat al lucrărilor aferente Contractului de lucrări nr. 5 din cadrul POIM, ce are ca obiect „Execuția și reabilitarea forajelor în localitățile: Râmnicu Sărat (Voetin), Valea Râmnicului, Grebănu, execuția și reabilitarea stațiilor de captare/tratare apă potabilă/gospodăriilor de apă în localitățile: Râmnicu Sărat (Voetin), Puiești, Valea Râmnicului, Grebănu, Homești, Zăplazi, Livada, Răducești, Poșta, Băbeni și reabilitarea rezervoarelor Podgoria”, în anumite zone lucrările au ajuns în faza în care se fac legături cu rețelele existente, situație în care trebuie oprită apa, uneori câteva ore. Avem permanent în vedere să valorificăm optim perioadele de oprire a furnizării pentru a efectua și alte lucrări, care – de asemenea – au nevoie de sistarea alimentării cu apă.

În acest sens îi informăm pe toți clienții noștri din Municipiul Râmnicu Sărat, că miercuri, 19.06.2024, începând cu ora 13.00 și până joi la ora 06.00, se va opri furnizarea apei! Vă rugăm să vă asigurați rezerve suficiente de apă pentru acoperirea necesarului din acest interval!

Reamintim că, în cadrul CL5, se vor realiza atât lucrări de modernizare a hidraulicii de la Gospodăria de Apă Podgoria cât și lucrări de conectare a conductelor noi de aducțiune (inox, DN 400) și a rezervoarelor noi, executate prin POIM.

În ceea ce privește lucrările din fonduri proprii ale Companiei de Apă S.A. Buzău, se va înlocui un tronson de aprox. 200 m din rețeaua de alimentare cu apă (conducta din oțel – Dn 500 mm, cu grad ridicat de uzură), între Castelul de apă și Șoseaua Podgoriei.

În speranța că utilizatorii noștri vor înțelege necesitatea și utilitatea acestor intervenții, vă mulțumim anticipat și vă reamintim că toate lucrările de investiții pe care le implementăm la infrastructura de apă și canalizare au drept scop creșterea calității apei și a serviciului de canalizare.

COMPANIA DE APĂ S.A. BUZĂU

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024 , Scor: 1-2
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending