Conectează-te cu noi

24 Ore

BUZĂU: „Eroi ai cerului sunt onorați și inspiră tinerii” – premierul Ciolacu

Avatar photo

Publicat

pe

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat că militarii reprezintă pilonii pe care se sprijină siguranța și suveranitatea națiunii române, în cadrul ceremoniei de sâmbătă de la Buzău. El a participat la inaugurarea „Galeriei Eroilor Aerului” și a Monumentului Cercetașilor Parașutiști și Parașutiștilor Militari ai Armatei Române, unde a subliniat importanța sacrificiului și curajului aviatorilor și parașutiștilor militari.

Premierul a evidențiat că această ceremonie este o oportunitate de a onora eroismul și devotamentul aviatorilor și parașutiștilor militari, dar și de a reflecta asupra valorilor și tradițiilor care definesc România ca națiune. El a menționat că a crescut într-o comunitate dedicată excelenței și sacrificiului pentru țară, ca fiu al unui pilot militar.

Ciolacu a subliniat importanța poveștilor de eroism ale aviatorilor români, care pot fi modele puternice pentru tinerele generații. El a evidențiat că inaugurarea Galeriei Eroilor Aerului este un moment de mândrie pentru a păstra vie amintirea celor care și-au dedicat viața pentru spațiul aerian al României.

De asemenea, premierul a punctat importanța dezvelirii Monumentului Cercetașilor Parașutiști și Parașutiștilor Militari ai Armatei Române, ca un tribut adus celor care au apărat și continuă să protejeze libertatea și integritatea teritorială a României.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21:30
Fotbal, SUPERLIGA

ACS Petrolul 52 - Gloria Buzău

15-07-2024 , Scor: 1-1
19:00
Fotbal, SUPERLIGA

Gloria Buzău - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

22-07-2024
-
Fotbal, SUPERLIGA

ACSM Politehnica Iaşi - Gloria Buzău

27-07-2024
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

CSM Adjud (Vrancea) - Voința Lanurile (Buzău)

16-06-2024 , Scor: 2-1
18:00
Fotbal, BARAJ PROMOVARE LIGA3

Voința Lanurile (Buzău) - CSM Adjud (Vrancea)

23-06-2024 , Scor: 1-1
,

,Trending