VIDEO: Umbrarescu nu pierde timpul. Constructorul roman a demarat lucrarile pe tronsonul 1 din Autostrada A7 Buzau - Focsani

Ianuarie 8 09:59 2023 by buzau.net

Umbrarescu nu pierde timpul si a demarat deja lucrarile pe primul tronson din Autostrada A7 Buzau – Focsani. Va reamintim ca firmele constrolate de UMB au castigat deja tronsoanele Buzau – Focsani si Focsani – Bacau. De asemenea, UMB este castigator si pe Bacau – Pascani, insa aici se asteapta rezultatul unei contestatii.

Imaginile publicate de @RedWhistler arată că au fost săpate primele gropi pentru descărcarea arheologică a traseului viitoarei autostrăzi:, scrie bacau.net.

„Primele «urme» ale UMB la Buzău: au început săpăturile pentru gropile de cercetare arheologică pe tronsonul 1 din Autostrada A7, secțiunea Buzău – Focșani”, se arată într-un comentariu la o înregistrare video postată pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociației Pro Infrastructură (API).

„Cel care a înregistrat imaginile a dorit să arate că lucrătorii UMB și-au intrat în pâine și au demarat primii pași în edificarea viitoarei autostrăzi. Tronsonul 1, între Buzău și Vadu Pașii va fi construit de firma românească UMB. Acesta va avea o lungime de 4,6 km și va include un pod de peste 1,3 km peste râul Buzău. De asemenea, va fi construit și un drum de legătură, în lungime de aproape 8 km ce va face legătura între DN2 (E85) la nord de Buzău și noua autostrada. Astfel va fi închis inelul de centură al orașului.” noteaza jurnalistii de la evz.ro

Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Citește articolul integral pe bacau.net




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%