VIDEO / Magazinele groazei! Produse expirate chiar și de șapte ani găsite la vânzare în buticuri din Buzău • Opinia Buzău

Decembrie 6 10:31 2017 by opiniabuzau

Dezastru în magazine de cartier din municipiul Buzău. Un control al polițiștilor locali a scos la iveală că în chioșcuri sunt menținute la raft produse expirate, unele şi de şapte ani. Este vorba atât de produse alimentare, dar și de cosmetice, produse de uz casnic și igienă personală, dulciuri ori sucuri.

Cinci societăți comerciale au fost verificate, iar două dintre acestea au fost sancționate contravențional pentru expunerea spre vânzare a mărfurilor fără specificarea termenului de valabilitate ori cu termenul de valabilitate expirat și pentru omisiunea întocmirii și afițării de către operatorii economici a prețurilor. Administratorii celor două magazine au primit amenzi în valoare de 6.000 lei şi au rămas fără marfă în valoare de 3.349 lei. Pe lângă produsele expirate, într-unul dintre magazine s-au descoperit sub tejghea alcool care era vândut ilegal în regim de bar. Poliţiştii locali îi sfătuiesc pe cetăţeni să-şi aleagă cu atenţie locurile din care îşi procură produsele alimentare pentru a nu fi predispuşi îmbolnăvirii.


Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%