VIDEO Doi buzoieni au fost la un pas de moarte, la scurt timp după ce au fost luați la ocazie - Informatia Buzaului

Martie 22 08:44 2019 by informatiabuzaului.ro

Autostopul era să-i omoare, joi după-amiază, pe doi buzoieni care voiau să meargă acasă, la 20 de kilometri de municipiul Buzău. La nici cinci minute după ce au fost luați la ocazie de la ieșirea din oraș, cele două persoane s-au trezit victime într-un accident rutier, produs cel mai probabil din cauza neatenției șoferului.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN2 E85, la ieșirea din municipiul Buzău, pe sensul către Ploieşti. Un bărbat de 48 de ani din Pietroasele a pierdut controlul maşinii, a părăsit partea carosabilă și a lovit o movilă de pământ.

Loganul a ieșit în decor și doar norocul a făcut să nu se răstoarne.

Conducătorul auto a fost preluat de ambulanţă pentru acordare de îngrijiri de specialitate. În mașină se mai aflau soția șoferului și alți doi pasageri luați la ocazie cu cinci minute înainte de producerea accidentului.

Pasagerii ghinioniști au refuzat să meargă cu ambulanța la spital, pe proprie răspundere, însă au fost preluați de mașina poliției și duși să dea declarații.

 

Polițiștii spun că evenimentul rutier s-a produs într-un moment de neatenție din partea șoferului. La un moment dat, acesta s-ar fi întors la pasagerul din spate și nu a mai fost atent la drum. Șoferul Loganului s-a ales cu dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.


Sursa: informatiabuzaului.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%