VIDEO: CSM Râmnicu Sărat căștigă derby-ul etapei cu CSM Focşani 2007 

Octombrie 22 11:43 2022 by Sportul Buzoian

În făța a peste 1000 de spectatori și cu o organizare peste nivelul ligii a III-a, echipa antrenată de Marius Tîrîlă căștiga derby-ul etapei dintre CSM Râmnicu Sărat - CSM Focşani 2007.  La această partidă au participat și oficiali din partea cluburilor AFC Metalul Buzău și FC Buzău și nu în ultimul rând primarul municipiului Ramnicu Sărat Sorin Cîrjan, cunoscut pentru susținerea și implicarea sa în sportul râmnicean.

După un parcurs foarte bun în acest sezon, echipă locală CSM Râmnicu Sărat reușește să învingă la limită cu scorul de 1-0, prin reușita lui Matei Constantinescu din minutul 76 (penalty). Deși CSM Focşani 2007 este echipa cu cel mai mare buget al  seriei, pleacă și de la Râmnic fară puncte fiind a treia etapă consecutivă pentru moldoveni când nu reușesc să câștige. Echipa de la Milcov a remizat etapa trecută în fața propriilor suporteri cu CS Viitorul Ianca, 1-1.

Deși ambele echipe au pierdut cu nou promovată, ACS Unirea Braniştea se pare că doar pentru râmniceni a fost un duș rece. La finalul etapei CSM Râmnicu Sărat ocupă poziția secundă în LIGA3 cu 20p în timp ce moldovenii ocupă poziția a V-a cu 14p.

CSM Ramnicu Sărat: Toader C., Calotă S., Ioniță M., Năstase T., Oprea D., Roman I., Danciu B.,  Constantin M., Ignat A., Socol M. Antrenor: Marius Tirala

CSM Focșani 2007: Lazăr G., Juncanaru C., Bratu R., Girdea S., Negoiță M., Mazicu A., Zaharia A., Rogoveanu S., Sapunaru S., Oprea D. Arnautu S. Antrenor: Bratu Marius

Rezultatele etapei a IX-a
CSM Râmnicu Sărat-CSM Focşani 2007 1-1
AFC 1919 Dacia Unirea Brăila-ACS Unirea Braniştea 0-5
CS Sporting Lieşti-CS Aerostar Bacău 2-1
ACS Voinţa Limpeziş-AFC Dinamo Bacău 3-4
CS Viitorul Ianca-AFC Metalul Buzău 1-2








Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%