VIDEO „Cascada de pe case”, din Bisoca, uimitoare după ce a fost umflată de ploile recente

Ianuarie 24 12:39 2023 by stiridebuzau.ro

O cascadă de opt metri înălţime, ascunsă în inima munţilor, pe raza comunei buzoiene Bisoca, așteaptă să fie admirată de turiști. Câteva filmări surprinse de fotografi buzoieni ne stârnesc curiozitatea, scrie stiridebuzau.ro.

Un fotograf îndrăgostit de plaiurile buzoiene, Radu Iftinoiu, cutreieră județul de la curbura Carpaților pentru a surprinde în imagini, fie cu drona, fie cu aparatul foto, cele mai frumoase locuri din acest ținut.

Cu ajutorul unui puternic autovehicul 4×4, fotograful din Râmnicu Sărat reușește să străbată cele mai dificile drumuri, prin păduri dese ori văi abrupte, până pe culmile unor dealuri și munți, în căutarea celor mai bune unghiuri.

Zilele trecute, Radu Iftinoiu a mers în comuna Bisoca, localitate de la granița cu județul Vrancea, binecuvântată cu multe atracții naturale. Aici, buzoianul a filmat una dintre cascadele spectaculoase ale Buzăului, dar foarte puțin cunoscute.

Aflată la aproximativ 70 de kilometri de municipiul Buzău, pe un afluent al râului Râmnic, Măluşel, între satele Pleşi şi Lacurile, cascada uimeşte cu frumuseţea ei. Liniştea deplină oferită de pădurile ce o ascund este întreruptă doar de sunetul apei ce se loveşte cu putere de stâncile dure ce o păzesc, ca nişte străjeri.

„În urma ploilor și a topirii zăpezii din Munții Buzăului, Cascada Bisoca are volumul mult mărit și ne oferă un spectacol minunat”, scrie râmniceanul Radu Iftinoiu în descrierea filmulețului postat pe Youtube.

Și fotograful Valentin Bildaru...

Citește articolul integral pe stiridebuzau.ro.







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%