Victorie în Pantelimon, cu Metaloglobus. Gloria se impune cu 3-1

August 13 15:52 2022 by Sportul Buzoian

Gloria Buzău a reușit să-și adjudece toate cele trei puncte puse în joc, într-un meci cu Metaloglobus care a început cât se poate de prost. Gazdele au deschis scorul după o fază la capătul căreia vulpoiul Ovidiu Herea a reluat cu capul în plasă, nemarcat de nimeni, la capătul unei centrări venite de la fratele Claudiu. Ușor-ușor, Gloria a echilibrat partida, având și o bară, după o execuție a lui Matiș. La capitolul bare, scorul a fost egal în prima repriză, după ce același Ovidiu Herea a ratat neverosimil, nimerind transversala lui Stoian, scrie campusbuzau.ro.

Egalarea a venit în minutul 24, după o cursă în flancul drept marca Alex Munteanu. Veteranul din Mediaș a pasat excelent în spate, la punctul cu var, acolo de unde Blejdea, excelent plasat, a reluat imparabil pe contre-pied.

Același Blejdea a fost la originea celui de-al doilea gol al Gloriei. După o centrare din flancul stâng, Ciobanu a reluat în plasă din șase metri, după ce „i-a luat” fața lui Daniel Grosu.

Golul al treilea al Gloriei a venit târziu, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar, fiind semnat de același Cristi Ciobanu.

Grație celor trei puncte obținute, Gloria se menține în plutonul fruntaș al echipelor favorite la play-off. De remarcat, echipa buzoiană a fost însoțită la București și de câteva zeci de suporteri, majoritatea membri ai Peluzei Crâng.

Foto: Gabriel Cernat

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%