Victorie de moment a polițiștilor locali în fața Primăriei

Noiembrie 22 15:10 2018 by gazetabuzoiana.ro

Ultima victorie a polițiștilor locali în fața Primăriei le aduce acestora garanţia locului de muncă,chiar și acelora care au primit preavize. Nu este un câștig definitiv, pentru că pe rolul instanței se mai află două dosare, cu referire la primele decizii luate de Consiliul Local de a disponibiliza 300 de angajați ai Poliției Locale și adoptarea unei noi organigrame care cuprindea doar 138 de posturi. Un prim termen este așteptat chiar în luna decembrie.

300 de polițiști locali, care nu erau cuprinşi pe posturi noii organigrame aprobate odată cu înființarea Poliției Locale ca organism de sine stătător, cu personalitate juridică, resuflă deocamdată ușurați. Instanța a decis ca hotărârile Consiliului Local Municipal să fie suspendate.

"Ultimul dosar este 1828/114/2016, care s-a câştigat în mod definitiv prin care noi contestam hotărîrile Consiliului Local Municipal Buzău, numerele 267 şi 270 din decembrie 2016 prin care se înfiinţase Poliţia Locală şi se stabiliseră obiectivele de pază ale acesteia. Nu a invocat faptul că am putea înfiinţa această Poliţie Locală din moment ce organigrama Poliţiei Locale era suspendată de către Instanţă. Noi am câştigat în mod definitiv şi irevocabili. Avantajele sînt acelea că nu se mai poate organiza prin înfiinţarea separată a Poliţiei Locale şi trebuie să ne judecăm pe primele două organigrame care fac obiectul altor dosare.Au mai rămas doar două dosare în ceea ce priveşte hotărârile C.L.M. Primul dosar cu prima organigramă de la care am primit toată această situaţie litigioasă şi cel de-al doilea cu cea de-a doua organigramă care are termen pe 12 decembrie la instanţa de fond, deci un verdict final nu va fi anul acesta " , a declarat Oana Tănăsică, avocatul poliţiştilor locali din Buzău, pentru Focus FM Regional.


Sursa: gazetabuzoiana.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%