Tele-Encounters , proiectul Teatrului G. Ciprian , o premiera mondiala lansata in prezenta partenerilor din Spania si Portugalia

Octombrie 23 00:00 2017 by opiniabuzau

Teatrul „G. Ciprian” a găzduit, vineri, în prezenţa partenerilor din Spania şi Portugalia, lansarea proiectului „Tele-Encounters”, o iniţiativă a buzoiencei Maria Hanganu, care a obţinut o finanţare europeană în valoare de 200.000 de euro. Proiectul este susţinut financiar cu 56.000 euro din partea Consiliului Judeţean Buzău.

Tele-Encounters este o platformă unde artişti din România, Spania şi Portugalia vor cerceta universul familiilor despărţite de migraţia economică. Proiectul este co-finanţat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene. La conferinţa de la Buzău au participat regizoarea Marina Hanganu — directorul artistic al proiectului, prof. univ. dr. Ion Mircioagă — regizorul asociat spectacolului telematic, Gina Chivulescu — managerul proiectului şi directorul teatrului buzoian, reprezentanţi ai echipei de management a Universităţii „San Antonio” din Murcia (Spania), Pablo Cano şi David Christopher Heiser, şi echipa de management a Municipalităţii din Lousada (Portugalia), formată din Manuel Nunes, Artur Pinto şi Adelaide Pacheco.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%