USR și PSD și-au dat mâna la Buzău pentru a costrui de la zero un spital municipal

Ianuarie 15 11:32 2021 by gazetabuzoiana.ro

Primarul orașului Buzău, social-democratul Constantin Toma și deputatul USR de Buzău, Emanuel Ungureanu, au lăsat deoparte orgoliile politice și au palma pentru dezvoltarea Buzăului.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Emanuel Ungureanu a anunțat că va colabora cu primarul Constantin Toma, cu care a avut deja o primă întâlnire, pentru construirea unui spital municipal la Buzău, întâlnire în cadrul căreia a fost deja stabilită locația viitoarei investiții, scrie gazetabuzoiana.ro.

„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.

Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.

Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Ungureanu pe Facebook.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%