USR îl acuză pe primarul Buzăului de tergiversarea construirii unui spital municipal

Martie 15 10:41 2021 by observatorulbuzoian

USR Buzău îl atacă pe primarul Buzăului,. Constantin Toma, despre care spune că s-ar opune construirii unui spital municipal la Buzău așa cum a propus deputatul USR Emanuel Ungureanu. Printr-un comunicat de presă intitulat „Căutăm teren pentru Spitalul Municipal” reprezentanții ISR fac apel pentru identificarea urgentă a unui teren unde acesta să poată  fi ridicat.

„Căutam teren pentru Spitalul Municipal

La începutul lunii ianuarie deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a discutat cu primarul Constantin Toma. I-a propus că locație pentru Spitalul Municipal un teren lângă cartierul Micro XIV, aflat în proprietatea primăriei Buzău. Constantin Toma a refuzat, motivând că acolo trebuie să se construiască un cimitir. Deputatul USR a arătat deschidere, afirmând că este gata să accepte și altă variantă de teren oferită de primărie. Timp de 2 luni de zile Constantin Toma a îngropat problema Spitalului Municipal și nu a oferit nici o altă varianta de teren. Un spital nu se poate construi în aer, primul pas este găsirea unui teren adecvat și disponibil.

Ce mai spun acum susținătorii frenetici ai lui Toma, când primarul lor blochează construcția unui Spital Municipal în Buzău? Pentru că vină pentru această întârziere aparține exclusiv primăriei Buzău, care se dovedește a nu fi un partener serios pentru un proiect extrem de important de care buzoienii au nevoie. Facem apel la Constantin Toma și îi îndemnăm... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%