UPDATE #2: Adolescentul a furat maşina părinţilor pe fondul unor probleme în dragoste.

Ianuarie 10 17:23 2023 by buzau.net

UPDATE #2

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a răsturnat, marţi seară, pe DN 2B, în localitatea Gălbinaşi, cu autoturismul furat de la părinţii săi, surse apropiate anchetei afirmând că băiatul ar fi avut probleme în dragoste.

Conform informaţiilor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Agerpres, că autoturismul era al părinţilor, iar adolescentul l-ar fi sustras pe fondul unor probleme în dragoste.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, vătămare corporală şi conducere fără permis, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

UPDATE #1

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a informat biroul de presa al Politiei Buzau.

Stirea Initiala: 

În localitatea Gălbinași, județul Buzău, s-a produs un accident rutier pe DN2B.  Traficul este dirijat.

Un autoturism  răsturnat în afara părții carosabile, o persoană necesită îngriji medicale.

Din primele informații, se pare că un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în afara părții carosabile. O persoană care se afla în interiorul vehiculului a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a fost transportată la spital pentru a fi tratată.

Polițiștii au sosit la fața locului pentru a investiga cauzele accidentului și pentru a întocmi un dosar de cercetare penală.  




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%