Un tânăr din Smeeni este cea de-a doua persoană care și-a pierdut viața alături de șeful de post din Breaza

August 10 07:48 2019 by buzau.net

Alături de șeful de post din Breaza, Cristi Oprea, în cumplitul accident si-a mai pierdut viata și bunul său prieten din Smeeni, Constantin Brînza (Costy), 38 de ani. 

El se afla în mașina pe locul pasagerului din dreapta față, atunci când într-o curbă, mașina condusă de polițistul buzoian a ajuns pe contrasens și s-a izbit frontal de un tir. Cei doi nu au mai avut nicio șansă, decedând pe loc, scrie smeeni.com.

Pasagerii aflați pe bancheta din spate, soția și fiica de 3 ani a lui Cristi Oprea, precum si soția lui Costy au suferit multiple leziuni,  dar conform informațiilor apărute în presa ele se afla internate acum la un spital din Brașov, în afara pericolului.

Ca o ironie a sortii, la profilul său de Facebook se află o poza în care Costy se afla alături de nașul său, regretatul Ștefan Neacșu (Fănica), dispărut și el mult prea devreme dintre noi, însoțită de mesajul * Dor de tine nașu*.

Familia lui Costy din Smeeni se pregătește acum de înmormântare, după ce în urma cu câteva zile, acesta tocmai se întorsese din concediu de la mare. Vineri dimineața a decis să plece împreuna cu polițistul Cristi Oprea la Târgu Mures, acolo unde fiicele celor doi se aflau într-o tabăra de handbal.

Dumnezeu sa-i odihnească!




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%