Un tânăr din Brăila a murit la doar 19 de ani, după ce a petrecut toată noaptea în două cluburi din județul Buzău

Octombrie 14 15:06 2018 by buzau.net

Graba spre casa i-a curmat viata in mod brutal. La doar cateva minute dupa ce se urcase la volan, Razvan, in varsta de 19 ani, a iesit de pe drumul judetean 203 si a intrat intr-un gard, impactul fiindu-i fatal.

Tanarul din Ciresu, jud. Braila a petrecut toata noaptea, impreuna cu mai multi prieteni, in doua cluburi din judetul Buzau. La intoarcere, in jurul orei 05:30, a fost lasat in locul unde isi parcase autoturismul Dacia Logan, la benzinaria de la intrarea in Ulmu, jud. Braila.

A apasat pedala de acceleratie si dupa mai putin de doi kilometri, in timp ce se indrepta spre Ciresu, pe raza localitatii Ulmu, nu a mai putut controla masina, parasind soseaua si intrand intr-un gard, din care a ricosat intr-o fantana.

Razvan a murit pe loc. Era student in anul I la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Potrivit informatiilor obtinute de DEBRAILA.ro, acul vitezometrului era blocat la putin peste 80 km/h.

In urma cu doar doua zile, tot in Ulmu, Razvan ramasese fara permis de conducere, dupa ce a fost inregistrat de pistolul-radar circuland cu o viteza de 102 km/h. Primise o dovada care nu expirase la momentul accidentului.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%