Un mort și trei răniți în două accidente de circulație produse miercuri dimineață

Iulie 4 12:36 2018 by observatorulbuzoian

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineață pe o stradă din Râmnicu Sărat. Un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani alături de care se aflau soția și un nepot s-a răsturnat pe o stradă din oraș . Șoferul a ajutat la scoaterea din mașină a soției și nepotului după care a murit.

Tragedia s-a produs pe strada Costieni din Râmnicu Sărat după ce șoferul a pierdut controlul volanului iar mașina s-a răsturnat într-un șanț. Rănit șoferul a coborât din mașină și și-a ajutat soția și nepotul să iasă din mașină după care s-a prăbușit la pământ și a murit

” Din primele verificări efectuate de poliţişti, un conducător auto în vârstă de 65 de ani, din Râmnicu Sărat a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul a ajutat la scoaterea din vehicul a doi pasageri şi ulterior a decedat, posibil din motive medicale” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

Concomitent un alt accident rutier s-a produs între localitățile buzoiene Vernești și Zorești. Două autoturisme s-au ciocnit după ce șoferul unui dintre ele a încetinit pentru a vira la stânga iar celălalt șofer care circula în spatele său nu a mai putu opri mașina și l-a lovit în plin. Pentru că în urma impactului rezervorul unei mașini s-a fisurat și au existat scurgeri de combustibil a fost nevoie ca pompierii să vină la fața locului și să asigure măsurile necesare astfel încât să nu se producă un incendiu.  Trei persoane au fost rănite două dintre acestea fiind transportate la spital.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%