Un deces şi cinci noi îmbolnăviri cu noul Coronavirus, raportate duminică de către DSP Buzău

Iulie 5 15:37 2020 by adevarul.ro

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. A fost raportat şi un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 12 şi 82 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.DSP Buzău a raportat duminică şi un deces al unui pacient confirmat cu COVID-19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 77 de ani, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidităţi: hipertensiune arterială, accident vascular cerebral.Conform raportării de duminică a Direcţiei de Sănătate Publică Prefecturii Buzău, un număr de 635 de persoane au fost confirmate pozitiv COVID-19 de la începutul pandemiei.Dintre acestea, 353 au fost declarate vindecate de la începutul pandemiei şi tot de atunci au fost raportate 18 decese din rândul bolnavilor cu COVID-19. În total au fost testate de la începutul pandemiei 5.130 persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Sursa: adevarul.roSe încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%