Un buzoian a sunat la 112 pentru a anunţa că soţia lui ar putea avea coronavirus

Martie 15 10:03 2020 by adevarul.ro

O femeie de 41 de ani din Buzău a fost introdusă într-un container medical din curtea Spitalului Judeţean Buzău, după ce a acuzat stări de vomă, tuse severă şi insuficienţă respiratorie. Alarma a fost dată chiar de către soţul pacientei, care a sunat la 112 şi a declarat că soţia sa ar putea fi infectată cu coronavirus.

Familia pacientei s-a speriat sâmbătă dimineaţă, când a observat cu ce simptome se confruntă femeia.Soţul pacientei a declarat la poliţie că aceasta ar putea fi infectată cu coronavirus întrucât soţul unei colege, care este şofer de TIR, ar fi revenit în urmă cu câteva zile din Italia fara a intra în izolare.Imediat după ce au aflat toată povestea, poliţiştii şi medicii au transportat femeia de 41 de ani la izolare, în containerul din curtea Spitalului Judeţean din Buzău. Primul test rapid pentru Covid-19 a ieşit negativ însă abia duminică vor veni rezultatele trimise la Institutu ”Matei Balş” din Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Sursa: adevarul.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%