Un autoturism a luat foc în față la Taverna Buzoiană

Aprilie 11 21:54 2022 by observatorulbuzoian

Un autoturism condus de un tânăr a luat foc, luni seara, chiar în fața restaurantului Taverna Buzoiană de pe strada Alexandru Marghiloman. Zeci de oameni, clienți ai restaurantului sau localnici s-au strâns pentru a vedea flăcările care au atins chiar și izolația cablurilor de electricitate prezente pe stâlpii din fața localului, scrie observatorulbuzoian.ro.

Șoferul, un tânăr mai mic de 18 ani, a reușit să iasă la timp din autoturismul cuprins de flăcări și nu a putut decât să privească neputincios cum mașina se face scrum în ciuda intervenției pompierilor.

Autoturismul, unul cu capacitate cilindrică mică și gabarit redus din cele pentru care este nevoie doar de permis de conducere din categoria A1, care se poate ob’ine de la vțrsta de 16 ani, a ars complet.

Pe toată durata intervenției circulația a fost oprită și deviată pe rute ocolitoare. Cu toate acestea un autobuz rămas blocat ân spatele mașinii în flăcări a fost nevoit să a;tepte finalizarea intervenției pentru a-și putea continua traseul.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%