ULTIMA ORĂ! Confirmare oficială! „S-au trimis hârtiile. S-a reziliat”

Aprilie 20 22:01 2018 by buzoieniiro

Confirmare oficială a informației publicate în premieră de buzoienii.ro. Maxi-taxi nu va mai circula cu începere de luni în municipiul Buzău! Interdicția este valabilă pentru toate traseele 4M, 5M, 6M, 7M, 8M și 10M. În acest fel, doar autobuzele Trans-Bus vor rămâne pe traseu.

„Da, așa e, informația e adevărată. Firmelor de maxi taxi care operau în municipiul Buzău li s-au reziliat contractele. Documentele oficiale prin care au fost notificați au fost trimise încă de ieri prin poștă cu confirmare de primire. E posibil ca unii dintre ei să fi intrat în posesia lor, alții urmează, probabil când va ajunge poștașul”,a declarat pentru buzoienii.ro Adrian Pascu, președintele Asociației de Dezvoltare care operează Trans-Bus.

Informația e una surprinzătoare, întrucât informațiile de până acum erau că maxi taxi va fi interzis, dar din luna august atunci când urmau să le expire licențele. Conform informațiilor dinspre ADI, Primăria Buzău și Trans-Bus, o directivă a Uniunii Europene impune ca pe un traseu să existe un singur operator. Cum acesta este Trans-Bus, maxi-taxi urmează să rămână pe dinafară. În acest fel, de luni transportul public din va fi efectuat doar cu autobuzele.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%