ULTIMA ORA: Accident grav pe soseaua Spatarului | O persoana decedata si trei ranite

Decembrie 29 11:08 2017 by buzau.net

Accident rutier soldat cu patru victime, dintre care una decedată, vineri dimineață, pe DN2B – Șoseaua Spătarului. O femeie și-a pierdut viața și alte trei sunt rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe fondul unei depășiri neregulamentare.

"Din primele verificari, o soferita de 27 de ani din Buzau, care circula cu un autoturism pe DN 2B, din directia Buzau catre Bucuresti, pe fondul unei depăşiri neregulamentare la km 2 a intrat in coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus, condus de o bucureşteancă de 45 de ani. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere din primul autoturism, de 59 ani, din Buzău, precum şi rănirea uşoară a conducătoarei celuilalt autoturism şi a două pasagere, ambele din Bucureşti, de 44 şi 17 ani. Politiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările" transmite IPJ Buzau.

Din Din primele verificari, o soferita de 27 de ani din Buzau, care circula cu un autoturism pe DN 2B, din directia Buzau catre Bucuresti, pe fondul unei depăşiri neregulamentare la km 2 a intrat in coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus, condus de o bucureşteancă de 45 de ani. În urma impactului a rezultat decesul unei pasagere din primul autoturism, de 59 ani, din Buzău, precum şi rănirea uşoară a conducătoarei celuilalt autoturism şi a două pasagere, ambele din Bucureşti, de 44 şi 17 ani. Politiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.datele furnizate de IPJ, o mașină care venea dinspre Buzău ar fi efectuat o depășire insuficient calculată de șofer, moment în care s-a izbit frontal de un autoturism care venea dinspre Spătaru. În urma impactului, o femeie, pasageră în mașina care venea dinspre Buzău, a decedat, iar alte trei persoane din cealalată mașină au fost rănite

Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept. Traficul a fost restricționat pe durata cercetării la fața locului.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%