Uimitoarele mărturii ale unor piloți de elicoptere de la Boboc după întâlnirea cu un OZN

Mai 24 06:03 2021 by stiridebuzau.ro

Subiectul ”OZN” a explodat în Statele Unite, după ce Pentagonul a confirmat că imaginile care arătau obiecte zburătoare neidentificate sunt reale. Nu numai piloții americani relatează despre apariții stranii în misiunile lor, ci și românii. Despre o astfel de întâlnire, înregistrată în 1992, ne-a povestit buzoianul Marcel Smoleanu.

Un fost director al serviciilor de informații ale Statelor Unite ale Americii a afirmat că există numeroase observații în întreaga lume pe care șefii militari nu au putut să le explice.

Detaliile multora dintre ele vor fi publicate într-un raport al șefilor Pentagonului în iunie, a spus John Ratcliffe, fost director al serviciilor de informații naționale sub conducerea lui Donald Trump.

Aici se poate încadra și mărturiile militarior de la unitatea de aviație Boboc, județul Buzău, care în timpul unui zbor de antrenament cu elicoptere IAR-316, piloților le-a apărut în cale o sferă de un roșu puternic.

Era de două ori mai mare decât pala elicei și o viteză de deplasare pe care, spune Marcel Smoleanu, pilotul unuia dintre elicopterele din formație, nici măcar rachetele care pleacă pe lună nu o atinge.

Trei elicoptere Alouette au decolat de pe aerodromul Boboc, la aproximativ un minut și jumătate unul după celălalt, Marcel Smoleanu fiind la manșa primului aparat. ”A fost o noapte foarte frumoasă, un cer plin de stele. Era puțin răcoare, țin minte că îmi luasem... [Citește articolul integral pe stiridebuzau.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%