Uau! „Ștocăreală” s-a ajuns. Decizie a PNL Buzău care provoacă zâmbete

Aprilie 15 10:59 2018 by buzoieniiro

Decizie a PNL Buzău care provoacă zâmbete.

Marcel Botea, zis „Ștocăreală”, a fost validat de Biroul Permanent Județean PNL Buzău ca viitor consilier județean.

Despre fostul valutist din centrul Buzăului (pe vremea în care era ilegal să umbli cu bani străini) răutăcioșii spun că ar avea probleme serioase în a scrie un text după dictare.

Alții, și mai malițioși, l-au alintat pe Marcel Botea și cu apelativul de interlop.

„Am văzut și eu că au zis unii despre mine că aș fi interlop. Cum așa ? De ce să fiu interlop ? Ce, dacă am o casă de schimb valutar înseamnă că sunt interlop ? Afacerea e perfect legală, plătesc taxe, am o angajată acolo. Sunt mult mai corect decât mulți alții care se pretind așa. Alții au plecat repede după ciolan la PSD, eu am rămas aici. Mi-a zis și Boșcodeală și alții mari de la PSD, hai Marcele la noi. Dar nu m-am dus. Eu sunt penelist, ce să caut la PSD ?”, a spus Botea. 

Cel mai probabil, Marcel Botea a fost trecut în 2016 pe lista PNL de consilieri județeni ca să fie la număr.

Numai că, surpriză, pe fondul migrărilor continue dinspre PNL către PMP s-a ajuns ca Botea să urce primul pe lista de supleanți.

De la PNL au plecat rând pe rând Bădulescu și Mateeșescu (în toamna lui 2016), apoi avocatul Cristian Alexandru, iar mai nou Sorin Bularcă de la Nehoiu.

Botea îi va lua la viitoare ședință a CJ locul consilierului Ion Nicolae, exclus din PNL tot pentru presupuse relații cu PMP. Nicolae se află în proces cu PNL, dar până la o decizie definitivă în justiție, schimbarea sa din CJ poate fi operată.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%