Trei tineri care au încercat să spargă un magazin de telefoane din centrul Buzăului au fost prinși la Focșani

Ianuarie 11 16:33 2022 by observatorulbuzoian

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani care au încercat, fără succes, să spargă un magazin al unei firme de telefonie mobilă din centrul Buzăului au fost prinși la Focșani unde au dat o lovitură similară dar cu un prejudiciu de 10 mii de euro.

Polițiștii din Vrancea au descins marți dimineață la locuințele folosite de trei tineri de 17, 19 și 32 de ani  în localitățile Focșani, Călimănești, Pufești și Ciorani suspectați că ar fi spart mai multe magazine de telefoane din Focșani, Buzău, Brăila și Neamț.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 24/25 decembrie a.c., în jurul orei 03.00, cei trei ar fi pătruns prin efracție prin spargerea geamului unui magazin din municipiul Focșani de unde ar fi sustras 20 de telefoane mobile de diferite mărci, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10 000 euro.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat în Gara Focșani pe cei trei, doi tineri de 17 și 19 ani, respectiv un bărbat de 32 de ani. Ulterior, la imobilele folosite de aceștia, care locuiau fără forme legale în municipiul Focșani, polițiștii au identificat 12 telefoane mobile, 3 tablete și înscrisuri (contracte de amanet) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.  Totodată, activitatea infracțională a celor trei a fost documentată și de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratelor de... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%