Toma, răspuns la știrea că se îmbătase: „Băusem o cafea și multă apă! Voi da în judecată”

Martie 28 18:00 2018 by buzoieniiro

Un site din Buzău a colportat ieri informația că primarul C-tin Toma s-ar fi îmbătat ieri la recepția dată de armata buzoiană după evenimentul din Parcul Marghiloman.

Reamintim, ieri la ora 10.00, a fost dezvelită în cadru festiv statuia lui Alexandru Marghiloman, eveniment organizat în comun de Primăria Buzău și Divizia II Infanterie Getica.

După evenimentul din parc și simpozionul dedicat centenarului unirii României cu Basarabia, conducerea Garnizoanei Buzău a organizat o recepție la restaurantul Militar de pe Bd. Gării.

Toma a ținut în urmă cu o oră, printr-o postare acidă pe propria pagină de facebook (CLICK AICI), să catalogheze drept mincinoasă informația că ar fi consumat alcool:

„V-am prezentat în postarea anterioara ce zi extraordinară s-a petrecut ieri la Buzău. Dar mafia buzoiană nu dorește ca acest oraș să aibă propria sa viață liberă și demnă. Ieri 27.03.2018 am început programul la 6 dimineața și am ajuns acasă la 20.30 pentru a urmări și la TVR spectacolul transmis de la Buzău. La orele 18.23, răspopitul la propriu Gavriluță News Buzău a dat o știre că de la ora 14 sunt beat mort la Restaurantul Militar, știre reluată imediat de apropiați ai interlopilor care mai controlează încă orașul și județul. Până la ora 18.00 băusem o cafea și multă apă, iar atunci când am ajuns la Restaurantul Militar Buzău –  invitat de conducerea Garnizoanei Buzău alături de foarte multe personalități buzoiene și naționale am mâncat ceva și am băut doar apă deoarece eram și șofer. Voi da în judecată pe acest individ. Voi continua lupta cu această gașcă nenorocită!”.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%