Teatru, muzică şi dragoste, în prima ediție a noului sezon „Drag de România mea!”

Martie 10 11:44 2020 by buzau.net

Din 15 martie, de la ora 15:00, casa lui Fuego de la TVR 2 primeşte și în acest sezon oaspeți de seamă, vă oferă clipe de colecție și vă transformă duminicile în adevărate sărbători.

Primăvara care tocmai a început stă sub semnul excelenței, al eroilor timpului prezent și al diversității.

La „Drag de România mea!” vă prezentăm divertisment de calitate.

Cu o înfățișare puțin schimbată, casa lui Fuego primeşte și în acest sezon oaspeți de seamă, vă oferă clipe de colecție și vă transformă duminicile în adevărate sărbători ale excelenței și ale dragostei pentru țara aceasta minunată și valorile ei.

Prima ediție a noului sezon este una cu totul specială.

Avem parte de o reîntâlnire cu marea doamnă a cântecului popular, Maria Ciobanu, într-un interviu emoționant.

O altă forță ne încântă duminică. Este vorba despre Marina Voica, artista care cântă live la pian, face show, arătând că nu are nici un complex și că își merită statutul de divă a românilor.

Inedită este și ipostaza lui Fuego ca actor, într-un moment umoristic alături de o actriță plină de farmec.

Vom cunoaște povestea de dragoste dintre apreciata Olguța Berbec, reprezentantă de seamă a Mehedințiului în folclor și soțul său, virtuosul instrumentist Remus Novac.

El ne recită și ne cântă, dovedind că e nevoie ca cei mici să iubească și să cunoască mai mult și mai repede spațiul care-i definește.

Un show extraordinar îl fac băieții de la AD LIBITUM VOICES, patru tineri extrem de talentați, adevărate tonomate muzicale, cu voci superbe.

Ei ne aduc în dar cele mai frumoase refrene românești, precum și un moment inedit alături de Fuego!

Paul Surugiu - Fuego este acompaniat, și în acest sezon, de trupa Supermarket, condusă de Vlad Crețu dar şi de baletul condus de Florin Mariș!





Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%