Sute de elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu au absolvit, miercuri, promoția Centenar 2019

Mai 29 14:54 2019 by observatorulbuzoian

Promoția cu numărul 100 a Colegiului Național Mihai Eminescu  a încheiat, miercuri, cei patru ani petrecuți în prestigiosul liceu buzoian. Festivitatea de absolvire, o tradiție a liceului de pe strada Independenței a avut loc în acest an în Sala Mare a Consiliului Județean dat fiind că lucrările de reabilitare a clădirii sunt în desfășurare iar cursurile elevilor de la Eminescu se țin din toamna anului trecut într-o nouă locație.

Evenimentul a adunat în Sala Marte a Consiliului Județean sute de elevi dar și părinți sau bunici astfel că sala a fost umplută până la refuz. Invitați la festivitate, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul Constantin Toma, reprezentantul Instituției Prefectului, directorul Muzeului Județean Buzău Daniel Costache și publicistul Mihai Sălcuțan au transmis elevilor mesaje de felicitare la absolvirea celor patru ani de liceu și le-au cerut să nu uite niciodată școala în care au învățat și mai ales faptul că au avut șansa de a fi cea de-a 100 promoție.

Ulterior, au fost premiați cu medalii și diplome elevii liceului care au obținut rezultate la olimpiadele și concursurile școlare, a fost făcută, pentru ultima oară, prezența promoției Centenar 2019 și a fost desemnat șeful de promoție.


Sursa: observatorulbuzoian



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%