Soțul tinerei gravide rănite la Școala 1, mesaj EMOȚIONANT, la trei zile după accident

Decembrie 15 13:07 2017 by reporterbuzoian

Sunt oameni care nu vor uita prea curând teribilul accident de la Școala nr.1, ce ar fi putut curma viața atâtor persoane. Printre ei se numără cele șase victime și rudele lor, aflate astăzi prin saloanele spitalelor, cu inimile frânte, dar cu speranța că medicii le vor reda liniștea în prag de sărbători.

Nu toți cei implicați în accident o condamnă însă pe directoarea instituției de învățământ, care, încurcând frâna cu accelerația, a intrat cu mașina într-un grup de părinți ce își așteptau copiii lângă poarta școlii. Cosmin, un buzoian în vârstă de 35 de ani, a cărui soție însărcinată în luna a opta a fost pur și simplu băgată sub mașina directoarei Monica Gheorghe, a transmis un mesaj care ar putea fi predat drept lecție de toleranță și iertare de către orice societate:

„În momentele acelea, tot ce poți face este să te rogi la Dumnezeu ca totul să fie bine. Nu mai ai puterea să judeci sau să acuzi pe cineva. Și când vezi ca Dumnezeu ti-a ascultat rugăciunea, – pentru că putea fi mult mai rău.. -, atunci și tu, la rândul tău, esti dator să ierți. Cred că să înjuri sau să faci rău este cel mai ușor. Să faci bine e mult, mult mai greu. Însă nu imposibil.”, a transmis Cosmin A., care a mai spus că nu îi poartă pică directoarei.



Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%