Se pun dalele pe trotuarul din zona Cimitirului Eroilor. Va fi cu model

Aprilie 19 11:23 2018 by buzoieniiro

În această dimineață muncitorii de la Urbis Serv au pus primele dale pe trotuarul din zona Cimitirului Eroilor.

Așa cum se poate observa s-a adoptat o variantă cu model, dalele având culoarea gri și neagră.

„Sunt de prima calitate, antiderapante, de șase centimetri grosime. Exact la fel s-au folosit și în Piața Unirii din Alba Iulia. Cine va păși pe ele își va da imediat seama de calitatea lor. Le-am obținut prin negociere cu o firmă din Ploiești și la un preț bun. În mod normal costă 90 de lei metrul pătrat, noi le-am luat cu 51 de lei, TVA inclus. Până sâmbătă sper să terminăm în fața Cimitirului și până dincolo de părculețul de la Integral. De săptămâna viitoare va începe montarea de pavele și pe celălalt trotuar. Acolo va exista și o pistă pentru biciclete, cele mai probabil asfaltul va avea culoarea roșie, acum face probe cu pigmentul pentru asfalt”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director la Urbis Serv.

La fața locului e un furnicar de oameni și utilaje.

Se lucrează și la primenirea spațiilor verzi astfel încât la evenimentul de pe 17 mai de la Buzău invitații din țară și străinătate să fie întâmpinați de un decor occidental.

De mâine se va începe și turnarea de asfalt, în parcarea amenajată în spatele Cimitirului Sovietic. Săptămâna viitoare se vor asfalta străduțele dimprejurul Cimitirului Eroilor și strada principală denumită acum Calea Eroilor.

Citește mai mult ...


Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%