Șapte copii s-au născut de Crăciun la Buzău

Decembrie 27 09:44 2022 by buzau.net

Pe 25 decembrie, Spitalul Județean Buzău a fost mai animat ca oricând. Oaspeții speciali ai acestei instituții au sosit aducând bucurie și fericire in mai multe familii.

Șapte familii din Buzău s-au bucurat de o surpriză de neuitat: un bebeluș de Crăciun. Această zi și-a adus cadoul ultim și cel mai prețios pentru familiile care așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a copilașului.

În ziua de Crăciun, maternitatea buzoiană a primit vizita a șapte nou-născuți: șase băieți și o fată. Din acest număr, trei au fost născuți prin cezariană, iar ceilalți patru au venit în lume spontan. Primul bebeluș care a venit pe lume la Maternitatea Buzău a fost un băiețel, perfect sănătos.

Fericirea noului născut s-a răspândit rapid și a reușit să alunge stresul și oboseala personalului medical care s-a dedicat cu toată dragostea venirii pe lume a micuților bebeluși. Părinții sunt cu siguranță în culmea fericirii că au cazut pradă unei surprize de neuitat în această perioadă specială, atunci când putini se așteptau la o asemenea minune.







Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%