Restaurant Edy Center - Ofertă Revelion 2018

Noiembrie 19 18:43 2017 by buzau.net

NE PARE RĂU, DAR PENTRU ACEST EVENIMENT NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE.

VA MULTUMIM!

Vă așteptăm să petreceți un Revelion de neuitat alături de echipa noastră, un revelion al anilor 80”, cu muzică bună și celebra tombolă plină de surprize haioase. Vă punem la încercare papilele gustative cu bunătăți tradiționale și vă îmbiem la trecerea dintre ani șampanie finș și rece. Edy Center vă așteaptă să întâmpinați noul an într-o atmosferă retro alături de Duo Band Buzău, Adriana și Laurențiu Drenea. 

Telefon:0785259314; Adresa: PiațaTeatrului nr. 44, Buzău; 

      Preț: 220 lei / persoană     

OFERTĂ MENIU REVELION 2018 - 220 LEI/PERSOANA (deschide oferta)

OFERTĂ MENIU BOTEZ - 90 LEI/PERSOANA (deschide oferta)

OFERTĂ MENIU MAJORAT - 59 LEI/PERSOANA (deschide oferta)

SERVICII COMPLETE DE CATERING PENTRU POMENI - 18-40 LEI (deschide oferta)

(Livrăm la orice destinație fără costuri suplimentare)

OFERTĂ SPECIALĂ: Pentru fiecare contract încheiat până la 31 decembrie 2017 pentru anul 2018, beneficiati de 10% reducere la meniu si o sedinta de dans pentru miri, care va avea loc la clubul de dans IMPERIAL.

Salon INTIM din cadrul restaurantului Edy Center va pune la dispozitie posibilitatea sa va organizati nunta de vis, punindu-va la dispozitie un local luminos si intim precum si meniuri sofisticate dupa gustul fiecaruia la preturi modeste incepand de la 130 ron si pana la 195 ron in functie de bugetul fiecaruia si dupa gustul fiecaruia avand posibilitatea sa va aduceti aportul cu ce doriti dumneavoastra .

Vă așteptăm să ne contactați cu orice ocazie. Nu condiționam participarea, suntem deschiși pentru nunți mari și mici după posibilitățile fiecăruia.




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%