R.A.M. AMENINŢĂ CU JUDECATA. CONDUCEREA, SUPĂRATĂ PE PRESĂ ŞI ALEŞII OPOZIŢIEI

Septembrie 7 07:51 2019 by campusbuzau.ro

Conducerea Regiei Autonome Municipale a ajuns să ameninţe cu judecata persoanele care reclamă alternativa găsită pentru continuarea furnizării agentului termic în sistem centralizat. În ultima perioadă, o parte a presei locale şi aleşi din opoziţie au semnalat disconfortul reclamat de locatarii de la PT 4 din cartierul Dorobanţi, după punerea în funcţiune a cazanului de 10 gigacalorii.

Cetăţenii sunt nemulţumiţi atât de zgomotul infernal produs de cazan, cât şi de noxele emise de coşul de fum din imediata apropiere a punctului termic. Locatarii solicită autorităţilor de mediu să se sesizeze în acest caz.

Astăzi, printr-un comunicat de presă, conducerea Regiei de termoficare susţine că „variantele alternative de asigurare a apei calde şi a încălzirii, ce constau în montarea unor cazane pe gaz la PT 4, CT7 şi PT 16 sunt similare cu cele deja funcţionale, respectă de asemenea toate aceste impuneri legislative.” În acest context, directorul RAM consideră că alte opinii legate de situaţia de la PT 4 sunt manipulări şi dezinformări. Aurel Gubandru îşi exprimă dezacordul total faţă de “persoanele care în retorica campaniei electorale începute şi probabil a unor interese financiare, recurg la inducerea sentimentului de neîncredere şi panică”, adăugând că “faţă de aceste persoane urmează deschiderea unor acţiuni în instanţă.”

Una dintre persoanele vizate este şi consilierul municipal Silviu Roşioru.

Comunicatul de presă al conducerii RAM se încheie cu un proverb:  “Nu mor caii când vor câinii”. (Mihai Bunăziua)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%