PROMOȚIA 2020 A HASDEULUI. CEREMONIE RESTRÂNSĂ PENTRU CONSACRAREA ȘEFULUI DE PROMOȚIE

Mai 30 08:59 2020 by campusbuzau.ro

Astăzi, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Colegiul Național ”Bogdan Petriceicu Hasdeu” au fost consacrați absolvenții și șefa de promoție a anului 2020. Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, la ceremonie nu au participat decât câțiva profesori și elevi. Ceilalți absolvenți au putut urmări evenimentul live, pe internet.

Într-n cadru restrâns, impus de restricțiile cauzate de noul coronavirus, câțiva profesori și elevi din Hasdeu au participat la încheierea cursurilor clasei a XII și consacrarea promoției 2020.

Festivitatea a avut loc în holul principal al Colegiului, în prezența celor doi directori, a șefei de promoție, a dirigintei și părinților săi, dar și a patru colegi, invitați speciali.

Șeful promoției 2020 a Colegiului Hasdeu, care a avut media cea mai mare pe tot parcursul liceului a fost declarată Georgiana Cebic, absolventa a clasei a XII-a E, cu media 9.96.

Georgiana și-a încheiat discursul urându-le succes la examene tuturor colegilor de promoție, care nu au putut fi prezenți ”fizic” la ceremonie.

Cu diploma de absolvent a unuia dintre cele mai prestigioase licee din ţară în bagaje, foştii elevi hasdeeni au şanse serioase de a deveni studenţi de elită, atât în facultăţile din ţară, cât şi oriunde în lume.

Până astăzi, festivitatea a decurs după un ritual propriu, care durează de ani de zile dar, din păcate, anul acesta s-a desfășurat într-un cadru restrâns.

În final, directorul Ionel Banu, conform tradiției hasdeiene, a declarat absolvenți pe elevii claselor a XII-a ai promoției 2020.

Pentru ca toți absolvenții promoției 2020 și profesorii lor să poată participa la festivitate, chiar fără a fi prezenți în liceu, mica festivitate a fost transmisă live pe internet. (Corneliu Floriceanu)


Sursa: campusbuzau.ro



Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%