Primarul Constantin Toma: „Dacă liberalii vor bloca hotărârea de mărire a impozitelor se blochează tot orașul. Nu vom mai putea face nimic”

Februarie 12 14:59 2021 by observatorulbuzoian

Primarul municipiului Buzău Constantin Toma, îi răspunde senatorului Vlad Pufu care l-a acuzat că ar fi introdus pe ordinea de zi a unei ședințe de Consiliu Local un proiect de hotărâre ilegal  care e nu a beneficiat de o dezbatere publică reală că se simte indignat de acuzele aduse și că dacă acțiunea liberalilor va avea succes orașul se va bloca complet.

„Mă indignează pur și simplu ce a spus domnul Pufu, este o interpretare personală că am mărit ilegal, că am propus Consiliului Local ilegal creșterea impozitelor cu 50 la sută și pentru locuințe nerezidențiale că le am mărit cu 300 la sută pentru că trebuie să luăm de la bogați, și să mă scuze cei care sunt în situația asta, și să dau la săraci. O mulțime de oamenii din Buzău și mari personalități ale Buzăului au cumpărat active sau le au scos de pe firmă și le au băgat pe persoană fizică astfel încât să plătească cu 0 2 la sută și nu atenție 1,3 la sută cât plătesc toate firmele serioase din acest oraș. Primăria nu poate funcționa decât cu bani de la populație. Am reușit, cu ghilimele, să colectăm doar 50 la sută din taxe și impozite respectiv avem o gaură de 10 milioane de euro. Dacă domnul Pufu insistă să se anuleze în contencios această hotărâre, pentru că  nu avem un aviz la prefecturi chiar dacă au trecut două luni, trei luni de zile din decembrie, dacă se anulează această... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%