Primăria Buzău printre laureații Galei Dezvoltării Durabile în domeniul educației

Ianuarie 3 16:38 2022 by observatorulbuzoian

Duminică, în cadrul Galei Dezvoltării Durabile ce a fost transmisă de TVR1, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României a premiat cinci organizații care s-au distins prin activitatea lor din ultimii 3 ani în domeniul educației pentru dezvoltare durabilă. Acestea sunt:

Școala Gimnazială nr. 2, comuna Țețchea, jud. Bihor, la categoria ȘCOLI Universitatea București, categoria UNIVERSITĂȚI ȘI INSTITUTE DE CERCETARE Impact Club Pașcani, categoria ONG Primăria Municipiului Buzău, categoria ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ Urbasofia, categoria SOCIETĂȚI COMERCIALE

“România durabilă va arăta exact așa cum ne dorim doar dacă vom oferi tinerelor generații educație de calitate și motivația de a se dezvolta aici, într-o societate construită pe principii de meritocrație. Ne bucură nespus oportunitatea pe care o avem de a premia organizații cu proiecte extraordinare pe zona de educație. Pentru că de aici pornește schimbarea de mentalitate la care aspirăm cu toții, din perspectiva Agendei 2030, educația fiind o temă fundamentală.”, a declarat consilierul de stat László Borbély, coordonator al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă.

Campionii au fost selectați în urma unei competiții la care s-au înscris peste 150 de organizații, dintre care 132 au fost considerate eligibile și au intrat în jurizare. Juriul a fost format din Bogdan Voicu, cercetător la Institutul de Cercetare a Calităţii... [Citește articolul integral pe observatorulbuzoian.ro].




Se încarcă comentariile ... ‎0███████████████████100%